Kamyon Dolmuşa Arkadan Çarptı: İki Yolcu Yaralandı, Biri Araçta Sıkıştı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gıda maddesi yüklü bir kamyonun dolmuşa arkadan çarpması sonucu 2 kişi yaralandı,...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gıda maddesi yüklü bir kamyonun dolmuşa arkadan çarpması sonucu 2 kişi yaralandı, 1 yolcu dolmuşta sıkıştı.

Kaza, Marmaris girişinde bulunan ışıklarda meydana geldi. İddiaya göre, freni boşalan Zeynullah Aygün yönetimindeki gıda maddesi taşıyan 34 ZL 2942 plakalı kamyon kırmızı ışıkta duran 48 TM 0268 plakalı Osman Öter yönetimindeki Muğla-Marmaris seferi yapan dolmuşa arkadan çarptı. Kamyon ve dolmuş yaklaşık 100 metre sonra durabildi.

Kazada, Emin Türkiş (33) ve Gülkader Samut (32) yaralandı. Çarpışmanın etkisi ile Gülkader Samut’un ayağı koltuğa sıkıştı. Kurtarılmayı beklerken Gülkader Samut’a 112 acil servis ekibi ilk müdahaleyi yaparken itfaiye ekipleri de yarım saat süren çalışma ile yaralıyı sıkıştığı yerden kurtardı. Yaralanan 2 kişi Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: