Kamyon otomobile çarptı; 6 yaralı

Şanlıurfa'da sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı kamyon, otomobile çarptı, aynı aileden 6 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da, sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı kamyon, otomobile çarptı. Kazada ön tarafı hurdaya dönen otomobildeki aynı aileden 6 kişi yaralandı. Kazadan sonra kaçan kamyon sürücüsü 39 yaşındaki Mehmet Çaymaz, bir süre sonra polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Kaza bugün saat 11.00 sıralarında Şanlıurfa- Akçakale Karayolu üzeri Buğday Pazarı Kavşağı'nda meydana geldi. Akçakale yönünden Şanlıurfa'ya doğru gelen Mehmet Çaymaz, yönetimindeki 63 FF 004 plakalı kamyonla kırmızı ışık ihlali yaparak, yoluna devam etti. Kamyon, bu sırada pazardan Şanlıurfa- Akçakale karayoluna çıkmak isteyen 35 yaşındaki İsmail Göktaş yönetimindeki 63 VM 724 plakalı otomobile ön tarafından hızla çarptı. Kamyon sürücüsü Mehmet Çaymaz, kazanın ardından aracıyla kaçtı.

Reklam
Reklam

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulanslar sevk edildi, karayolu üzerinde can pazarı yaşandı. Gelen sağlık ekipleri ile vatandaşlar otomobilde sıkışan yaralı sürücü İsmail Göktaş (35) ile eşi Emine Göktaş (30) ile çocukları Bekir Göktaş (15), Mehmet İsmail Göktaş (10), Seda Nur Göktaş (9) ve Türkan'ı (7) otomobilden çıkartıp ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Kaza haberi üzerine olay yerine toplanan kalabalık, kırmızı ışık ihlali yapan kamyon sürücüsünün yakalanmasını istedi. Kamyon sürücüsü Mehmet Çaymaz ise kaza yerine yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta, Mevlana Mahallesi'nde polis ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz