'kamyon Şoförüne Gasp Tuzağı' İddiasına 2 Tutuklama

Samsun'da bir barda eğlenen alkollü kamyon şoförünün, 2 bin lira parası ile yaklaşık 10 bin...

Samsun'da bir barda eğlenen alkollü kamyon şoförünün, 2 bin lira parası ile yaklaşık 10 bin liralık senetlerini gasp edip darp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Olay, dün sabaha karşı saat 05.00 sıralarında İlkadım ilçesinin Çatalarmut Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya'dan Samsun'da saç levha getiren kamyon şoförü S.Ö.(41), gece eğlenmek için Tekkeköy ilçesindeki bir bara gitti. Barda içki içip eğlenen kamyon şoförü bar çıkışı taksi tutup Canik ilçesindeki sanayi sitesinde park halinde bulunan kamyonunun yanına gitmek istedi. Ancak, barın kapısında görevli M.U.(27), arkadaşı F.O.(27) ve taksi şoförü E.A. (35) ile birlikte kamyon şoförü S.Ö.'yü önce çorbacıya götürüp ardından da araçla gezdirdikten sonra götürdükleri yerde tekme ve yumruklarla darp edip yaklaşık 10 bin liralık senet ile 2 bin lira parasını gasp ettiler. Kamyon şoförü S.Ö., polise şikayette bulundu.

Reklam
Reklam

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri olayla ilgili M.U., F.O. ve E.A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. İlyasköy Polis Merkezi'ne teslim edilen 3 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. M.U. ve F.O., çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, taksi şoförü E.A. ise serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: