Kamyon şoförünü ilaçlı içecekle uyuttular

Konya'da kamyon şoförünü ilaçlı içecekle uyutup parasını çaldığı iddia edilen zanlı aranıyor.

KONYA (A.A) - Konya Numune Hastanesinde tedavi gören, 33 PZ 288 plakalı kamyonuyla Eskişehir'den Adana'ya soba taşıyan şoför Adem Aksay (45), burada yaptığı açıklamada, 21 Nisan gecesi Bilecik'in Bozüyük ilçesi yakınlarında bir erkeği aracına aldığını söyledi.

Konya'ya gideceğini belirten kişiyle dinlenme tesisinde yemek yediklerini belirten Aksay, bu kişinin aldığı içeceklerden kendisine ikram ettiğini kaydetti.

Konya-Aksaray yolunun 5'inci kilometresine geldiğinde direksiyon başında uyuyakaldığını söyleyen Aksay, daha sonra yaşadıklarını hatırlamadığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Cebindeki 900 lira ve kredi kartları ile kamyondaki sobaların bir kısmının çalındığını belirten Aksay, ''İnsanlık görevimi yerine getirmek istemiştim ama böyle oldu'' dedi.

Aksay, hastanede 3 gün sürekli uyuduğunu ifade etti.

Hastanenin acil servis sorumlusu uzman doktor Hasan Kaya da Aksay'ın uyuşturucu maddeyle uyutulduğunun belirlendiğini, tedavi gördüğünü, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz