Kamyon terörü yetim bıraktı

Topkapı’da 12 Mayıs Perşembe günü saat 22.00 civarında korkunç bir olay yaşandı.

Fazılpaşa Caddesi’nde kamyon altında kalan Fehmi Çakmak (28) hayatını kaybetti. Polis, kaza gibi görünen olayın cinayet olma ihtimalini araştırıyor.

Fazılpaşa Caddesi’nde bir etiket fabrikasında çalışan Fehmi Çakmak, gece vardiyasında çalıştığı iş yerine giderken aşırı hızla gelen bir kamyonun altında kaldı. Vücudu büyük ölçüde parçalanan talihsiz işçi olay yerinde hayatını kaybetti. Ancak Fehmi Çakmak’ın öldüğü dakikalar sonra anlaşılabildi. Bölgedeki bir su tankeri şoförünün yerde yatan bir kişiyi fark etmesiyle ortaya çıkan korkunç olayın ardından ambulans ve polise haber verildi. Polis, bölgeyi kordon altına alırken, vücudu büyük oranda parçalanan Fehmi Çakmak’ın olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. Gündüz trafiğin yoğun olduğu cadde gece saatlerinde ise tam tersine ıssız ve karanlıktı. Bölgenin sanayi ağırlıklı olması yüzünden kamyonların aşırı hızla seyrettiği caddede talihsiz işçinin bir kamyonun altında kaldığını tahmin ediliyor.

Reklam
Reklam

GERİDE BÖBREK HASTASI EVLAT VE ACILI BİR EŞ BIRAKTI

Evli ve birbuçuk yaşında böbrek hastası bir çocuğu bulunduğu öğrenilen Fehmi Çakmak’ın ölümünün ardından bir dram ortaya çıktı. Fehmi Çakmak’ın diyaliz hastası oğlunun tedavisi için mesai çıkışında hastaneden rapor almaya gideceğini belirten acılı eşi ise, müjdeli haber beklerken gelen acı haberle sinir krizleri geçirdi. Kucağında çocuğu ile trafik terörüne tepki gösteren acılı eş, “Bu acıyı bize yaşatanlara, hasta çocuğumu yetim bırakanların derhal yakalanmasını ve adalet önüne çıkarılmasını bekliyorum. Kocamı öldürüp kaçan katilin hak ettiği cezayı almasını istiyorum” dedi.

TEDBİR İÇİN DAHA KAÇ KİŞİ ÖLECEK?

Bölgede yoğun olan kamyon trafiğine tepki gösteren bölge sakinleri ise olaya büyük tepki gösterdi. Gündüzleri yoğun olan caddenin gece saatlerinde ıssız ve karanlık olduğunu adeta “korku tüneli”ne döndüğünü belirten vatandaşlar, “Aşırı hız yapan araçlara niçin müdahale edilmiyor. Trafiğin yoğun olduğu Fazılpaşa Caddesi’nde trafiği düzenleyecek işaret ve levhalar niçin konulmuyor. Tedbir alınması için daha kaç kişinin ölmesi, kaç evladın yetim ve öksüz kalması gerekecek” diyerek yetkililere tepkilerini dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz