Kamyon ve iş makinelerinin akü ve mazotunu çalan çete yakalandı

Denizli’de kiraladıkları otomobille kamyon ve iş makinelerinden akü ve mazot çaldığı iddia edilen kişilerle ev...

Denizli’de kiraladıkları otomobille kamyon ve iş makinelerinden akü ve mazot çaldığı iddia edilen kişilerle ev ve işyerlerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen iki çete çökertildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 16 kişiden yedisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ev ve inşaatlardan hırsızlık olaylarını araştıran polis M.D. (23), E.S. (20), M.Y. (22), U.Ç. (25), E.Ş. (19) ve Y.Ş. (20) isimli şüphelilerin, çaldıkları malzemeleri M.K. (32), S.D. (27), T.S. (36), E.T. (40), M.A. (30) ve R.K. (59) isimli şahıslara sattığını tespit etti. Bunun üzere zanlıların ev ve işyerlerine operasyon düzenleyen ekipler, 12 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerden M.D. ve E.S., mahkemece tutuklandı.

Reklam
Reklam

Otodan hırsızlıkları ise S.G. (34), A.K. (36), M.K. (27) ve M.T. (29) isimli şüphelilerin yaptığının tespit edilmesi üzerine dört kişi, kiraladıkları otomobile kamyon ve iş makinesinden akü ve mazot çalarken suçüstü yakalandı. Adliyeye sevk edilen dört zanlı tutuklandı.

Bu operasyonlarla 23’ü evden, ikisi inşaattan ve ikisi de otodan hırsızlık olayının aydınlatıldığı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz