Kamyon yola çakıldı!

Adana'da 15 ton ağırlığında beton harcı taşıdığı belirtilen bir beton mikseri yolun çökmesine neden oldu.

Adana'da 15 ton ağırlığında beton harcı taşıdığı belirtilen bir beton mikseri yolun çökmesine neden oldu.

Merkez Seyhan ilçesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı'ndaki hazır beton üretimi yapan bir firmadan yola çıkan Muhittin Baltacı'nın (35) kullandığı 01 BEL 65 plakalı beton mikser Narlıca Mahallesi'ndeki Ray Sokağa girdi.

Baltacı'nın, aracıyla ilerlediği sırada yolun bir anda çökmesi sonucu, beton mikserinin önü kalktı.

Şoför Baltacı, kafasını tavana çarparak hafif şekilde yaralandı. Kazanın ardından şoför, olay yerine gelen bir şirket yetkilisi ile birlikte araçtaki harçları boşaltmaya çalıştı.

Reklam
Reklam

Bu arada bazı kişilerin mazot deposu delinen beton mikserindeki yakıtı kovalara ve plastik şişelere doldurarak evlerine götürdüğü görüldü.

Yetkililer, kazanın tren hattına yakın olması nedeniyle, tren seferlerinin aksamaması için beton beton mikserinin gece saatlerinde çıkartılacağını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz