Kamyonet eve daldı

Osmaniye'de kontrolden çıkan kamyonet, 7 kişilik bir ailenin yaşadığı eve girdi. Kazada şans eseri ölen olmadı, sürücü yaralandı.

Osmaniye'de kontrolden çıkan kamyonet, yol kenarındaki 7 kişilik bir ailenin yaşadığı eve girdi. Kazada şans eseri ölen olmazken sürücü yaralandı.

Kaza, bugün sabah saatlerinde Haraz Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde meydana geldi. Karaçay yönüne giden 19 yaşındaki Özgür Kılıç yönetimindeki 80 FV 952 plakalı kamyonet, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki Ayşe Çıldır'a ait eve girdi.

Duvarı yıkarak salona giren aracın sürücüsü yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürülen Özgür Kılıç tedaviye alındı. Kaza anında ev sahibi Ayşe Çıldır ile ailesinin evin avlusunda bulunması ise muhtemel bir faciayı önledi.

Reklam
Reklam

Kamyonet ise çekici yardımıyla evden çıkartıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz