Kamyonet ile motor çarpıştı:1 ölü

Balıkesir’in Dursunbey ilçesine Bağlı odaköy köyü yakınlarında meydana gelen kazada bir kişi feci şekilde hayatını kaybetti.

Balıkesir’in Dursunbey ilçesine Bağlı odaköy köyü yakınlarında meydana gelen kazada bir kişi feci şekilde hayatını kaybetti.

Bugün akşam 20:15 suları iftar saatinde meydana gelen kazada Mıcırlar köyü ile Odaköy arasında bulunan Horozköprüsü üzerinde meydana gelen kazada Bir kamyonet ile motorsiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazada Abdurrahman Yılmaz yönetimindeki 10 VA 797 plakalı kamyonet karşı yönden gelen Engin Atabey(26) ile çarpıştı. Kazanın ardından motor sürücüsü Engin Atabey olay yerinde hayatını kaybederken kazanın ardından kamyonet sürücüsü Abdurrahman Yılmaz hemen jandarma ve 112 servisini arayarak yardım istedi.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen 112 ekibi kaza sonrası motor sürücüsünün hayatını kaybettiğini jandarmaya bildirerek olay yerinden ayrıldı. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri de Dursunbey Başsavcısı Ferhat Denizi arayarak olay yerine çağırdı. Olay yerinde tutanak tutan jandarma ekipleri kamyonet sürücüsünü göz altına alırken Cumhuriyet başsavcısı Ferhat Deniz ölen şahsı otopsi için Dursunbey Devlet Hastanesine sevk etti.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken bu köprü üzerinde bir çok kazanın meydana geldiğini ifade eden köylüler köprünün dar olmasından yakındılar. Ayrıca Mıcırlar köyünde ikamet eden şahsın yakınları ölüm haberini alınca sinir krizleri geçirirken şahsın yakınları Dursunbey Devlet Hastanesine akın etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz