Kamyonet kasasında yaşam!

Hurdacıdan bir hayır severin aldığı kamyonet kasasında yaşam mücadelesi veriyor.

Hurdacıdan bir hayır severin aldığı kamyonet kasasında yaşam mücadelesi veriyor.

Serdar Yılmaz 36 yaşında bekar ve hiç bir sosyal güvencesi yok. Yılmaz, 5 metre kare, üstü çürümüş, tavanı yağmurda akan, tabanı çürümüş bir kamyonet kasasında yaşam mücadelesine devam ediyor.

Yılmaz, banyo ve tuvaletinin olmadığını ve geceleri haşarelerden korktuğundan uyuyamadığını ve yağmurdan korunmak için kasanın üstüne branda çekerek, 5 metre karelik kasasının içerisinde korku dolu ve ağlamaklı geçen bir hayat sürdüğünü ifade etti ve yetkililerden yardım istedi.

Reklam
Reklam

Serdar Yılmaz kamyonet kasasını 2yıl önce bir hayır severin kendisine verdiğini, daha önce Alaplı Belediyesi Çay Boyu'nda belediye dükkanlarından birisinde kaldığını ve belediye başkanının kendisini kaldığım yerden çıkarttığını söyledi.

Yılmaz, başkanın kendisine kalacak yer göstermediğini ve günlerce sokaklarda yatıp kalktığını ifade etti.

Serdar Yılmaz'ı yaşadığı kasada tesadüfen görüp haberleştiren alaplininsesi sitesi editörü Recep Tufan gördüğü manzarayı içler acısı olarak yorumladı.

Tufan, olayı kısaca şöyle özetliyor; 17 Haziran Cumartesi günü Karadeniz Ereğli Gülüç Belediyesi'ne ait Düzce-Ereğli duble yolu, Madenci Gemi Sanayi ile Gülüç arasında Alaplı Çevre Derneği gönüllü çevre ekibi ile çevre düzenlemesi yapıyorduk. Gönüllü çevrecilerin içerisinde kamyonet kasasında kalan bir gönüllü aramıza katıldı diye Ahmet Türkyılmaz isimli çevreci gönüllümüz bana bilgi aktardı, olayı duyunca hayretler içerisinde kaldım, hemen işi bırakıp mağduru alarak Ahmet arkadaşımla kamyonet kasasında kalan Yılamz'ın yaşadığı yere gittim, yaşam şartalarını yerinde gördüm.

Reklam
Reklam

Tufan, kamyonet kasasında yaşam mücadelesi veren Serdar Yılmaz'ın bir yuvaya kavuşması için kampanya başlattıklarını, söz konusu yapılacak evin işçiliğinin tamamını Alaplı Çevre Koruma Derneği'nin üstlendiğini söyledi.

Tufan, Yılmaz için yapılacak olan evin inşaat malzemesi için yardımında bukunmak istiyen hayır severi beklediklerini ifade etti.

Alaplı İlçesi Küçük Tekke Köyü'nde bir hayır severin aldığı kamyonet kasasında yaşam mücadelesi veren Serdar Yılmaz'ın yaşam mücadelesini ortaya çıkartan isim alaplininsesi.com haber sitesi editörü Recep Tufan...

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz