Kamyonet sürücüsü yeğeninin çocuğuna çarptı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı Beldesinde meydana gelen trafik kazasında bir çocuk hayatını kaybetti. Kamyonetin...

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı Beldesinde meydana gelen trafik kazasında bir çocuk hayatını kaybetti. Kamyonetin altında kalarak can veren çocuğun, kamyonet sürücüsünün yeğeninin çocuğu olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre kaza, Yarbaşı Beldesi Karaçarlı Mahallesi mezarlık mevkiinde meydana geldi.
Düziçi ilçesinden, Osmaniye istikametine odun yüklü kamyoneti ile gitmekte olan Ali Önal, Yarbaşı Beldesinde ara sokaktan bisikleti ile aniden yola fırlayan Osman Güzel'e (7) çarptı.
Kamyonetin altında kalarak ağır yaralanan küçük çocuk önce Düziçi Devlet Hastanesine daha sonra ise Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Osman Güzel burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Osman Güzel’nin cenazesi Yarbaşı merkez mahalle mezarlığına defnedildi.
Gözaltına alınan kamyonet sürücüsü Ali Önal ailenin şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz