Kamyonet uçuruma yuvarlandı: 5 yaralı

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde bir kamyonetin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5...

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde bir kamyonetin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi yaralandı.
Kaza, Gaziantep - Bahçe otoban yolu Aşağı Arıcaklı köyü mevkiinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep istikametinden Bahçe istikametine gitmekte olan Fahrettin Yıldırım (35) yönetimindeki 46 D 4263 plakalı kamyonet havanın yağışlı, yolların ise kaygan olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sol tarafında bulunana 15 metrelik uçuruma yuvarlandı.
Kazada sürücü Fahrettin Yıldırım ile araçta yolcu olarak bulunan Fatma Yıldırım (70), Murtaza Yıldırım (70), Adem Yıldırım (36), Fatili Yıldırım (32) yaralandı.
Olay yerine çağrılan 112 ekibi tarafından Bahçe Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz