Kamyonetin Tekerlerinin Etrafındaki Su Donunca

 Tokat'ta park edildiği yolda tekerleklerinin etrafındaki su birikintisinin donması nedeniyle hareket ettirilemeyen kamyonet, vatandaşların yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.

Tokat'ta park edildiği yolda tekerleklerinin etrafındaki su birikintisinin donması nedeniyle hareket ettirilemeyen kamyonet, vatandaşların yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. Gaziosmanpaşa Bulvarı'ndaki Tüfekçi İş Hanı'na doğalgaz tesisatı çeken bir firmanın çalışanları, yaklaşık bir hafta önce park ettikleri kamyoneti, yolda biriken suyun tekerleklerin etrafını dondurması nedeniyle hareket ettiremeyince, buz tabakasının çözülmesi için yere sıcak su ve tuz döktü. Demir çubuk ve borularla buz tabakasını kırmak için çaba sarf eden firma çalışanları, çevredeki vatandaşların ve esnafın yardımıyla, yaklaşık 30 dakika süren çalışmalar sonucu aracı bulunduğu yerden çıkardı. Esnaf Murat Özgen, kamyonetin yaklaşık bir haftadır aynı yerde park halinde olduğunu belirterek, "Kamyonetin park edildiği yerde biriken su donunca tekerleri kilitlemiş. Buzdan çıkarmak için yarım saat uğraştılar, biz de yardım ettik" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: