Kamyonetten atlayan boğa, 3 saat süren operasyonla yakalandı

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde seyir halindeki kamyonetten atlayarak kaçan boğa, polislerin de katıldığı 3 saatlik...

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde seyir halindeki kamyonetten atlayarak kaçan boğa, polislerin de katıldığı 3 saatlik kovalamacayla yakalandı.
Balıkesir'in Bandırma ilçesinden, Bursa Et ve Balık Kurumu'na kesilmek üzere getirilen boğaların bulunduğu Ahmet Güneş idaresindeki kamyonet, Ataevler Metro İstasyonu yakınlarına gelince boğalardan biri aşağıya atladı. Araç trafiğine rağmen yola atlayarak kaçmaya başlayan boğa, araç sürücülerinin şaşkın bakışları arasında yol aldı. Şirket görevlileri, boğayı yakalayamayınca polisten destek istedi.
Polisler, boğa çevresindeki araç trafiğini yönlendirirken, şirket görevlileri 3 saat boyunca kızgın boğayı yakalamak için çalıştı. Şirket çalışanları, uzun süren kovalamacanın ardından ayağına ip geçirmeyi başardıkları boğayı, yol kenarındaki bir ağaca bağladı. 3 saatlik operasyonla yakalanan boğa, çağrılan bir vinç yardımıyla Et ve Balık Kurumu'nun Bursa tesislerine götürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz