Kamyonla Çarpışan Otomobilde 4 Kişi Yaralandı

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde, trafik ışıklarının çalışmadığı kavşakta kamyonla çarpışan otomobilde 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre...

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde, trafik ışıklarının çalışmadığı kavşakta kamyonla çarpışan otomobilde 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Karadeniz sahil yolu Kocaali ilçesi ışıklarında meydana geldi. Adapazarı istikametinden gelmekte olan E.A. idaresindeki 54 NE 681 plakalı otomobil, H.P. idaresindeki 54 KD 681 plakalı kamyonla çarpıştı.

Görgü tanıklarının iddiasına göre ışıkların olduğu bölgede bir süre bekleyen otomobil, kavşaktan çıkış yaparken tali yoldan çıkan kamyonun yakıt tankına çarptı. Kamyona çarptıktan sonra kontrolden çıkan otomobil, refüje çıktıktan sonra aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kaza sonrası otomobil hurdaya döndü. Kazada otomobil sürücüsü E.A. ve yanında bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Kocaali Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Polis kaza ile ilgili inceleme başlatırken, trafik ışıklarına yol yapım çalışmalarından dolayı elektrik enerjisi verilemediği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: