Kamyonla minibüs çarpıştı: 2 Yaralı

Çorum Osmancık ta kamyonla minibüs çarpıştı: 2 Yaralı

Edinilen bilgiye göre, kaza D-100 karayolunda Osmancık’a 4 kilometre kala Kurupınar mevkisinde akşam saatlerinde meydana geldi. Kargı'dan Osmancık istikametine giden Fikret Kıcık (26) yönetimindeki 19 EU 788 plakalı minibüs ile Tokat'tan İstanbul istikametine gitmekte olan Ahmet Burak Karaduman (33) yönetimindeki 52 K 4920 plakalı kamyonla dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle çarpıştı.

Kazada sürücü Fikret Kıcık ile minibüste yolcu olarak bulunan Abdullah Kıcık (56) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken minibüs hurdaya döndü.

Reklam
Reklam

Kaza nedeniyle D-100 karayolunda araçların kaldırılması esnasında uzun bir kuyruk oluştu. Kaza yapan araçların yoldan kaldırılmalarının ardından Samsun-İstanbul D-100 karayolu tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: