Kamyonlar kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü

Malatya'da domates yüklü kamyon ile pancar yüklü kamyonun kafa kafaya çarpışması sonucunda 1 kişi öldü, 2 kişi ise ağır yaralandı.

MALATYA (İHA) - Kaza, Malatya-Adıyaman Karayolu 40. Kilometresindeki Suçatı Mevkiinde meydana geldi. Karşı yöndeki istikametlerden seyir halindeki Gaffar Dündar (55) yönetimindeki pancar yüklü 02 HD 727 plakalı kamyon ile Mehmet Asilhan yönetimindeki domates yüklü 63 ZV 835 plakalı kamyon kafa kafaya çarpıştılar. Çarpışma esnasında domates yüklü kamyon, yolda yan yatarken, pancar yüklü kamyon ise yoldan çıkarak bu kez dağa çarptı. Kazada domates yüklü 63 ZV 835 plakalı kamyondaki Mehmet Asilhan ve Arif Asilhan, ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Acil Servise kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Pancar yüklü 02 HD 727 plakalı kamyonun sürücüsü Gaffar Dündar, sivil savunma ekiplerinin saatler süren çalışması sonrasında sıkıştığı yerden çıkartılabildi. Talihsiz sürücünün çıkartıldığında ölmüş olduğu saptandı. Kaza nedeniyle pancar ve domates yola serpildi, Malatya-Adıyaman Karayolu zaman zaman trafiğe kapandı. Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler: