Kan Arıyorum Derneğine Tam Destek

Medicalpark Özel Elazığ Hastanesi'nden Kan Arıyorum Derneğine Tam Destek

Medicalpark Özel Hastanesi İnsan sağlığına verdiği değer ve önemin bilinci ile herkesin başına gelebilecek ve herkesin bir gün arayabileceği insan yaşamının kritik ihtiyacı olan KAN için kolları sıvadı.

Kan Arıyorum Derneği başkanı Murat Özekinci ile yaptığı görüşmeler sonucunda derneğe gönüllü kan bağışcısı toplamak için hastane girişinde bir stant kuran Medicalpark Elazığ Hastanesi 4 hafta boyunca her pazartesi bu önemli ve değerli görev için bağışcıların hastaneden kayıt yaptırabilmesi için organizasyona devam edeceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Medicalpark Özel Elazığ Hastanesi Ajans Etkinlik ve İletişim Sorumlusu Müge İspir Medicalpark ailesi olarak sosyal sorumluluk projelerinde kapılarının herkese sonuna kadar açık olduğunu ve insan yaşamı, insan sağlığı mevzu bahis olduğunda hastanenin tüm imkanlarını sunabileceklerini belirtti.

Medicalpark Elazığ Hastanesi'nde 4 hafta boyunca her pazartesi günü KAN ARIYORUM DERNEĞİ için gönüllü kan bağışcısı kaydı yaptırılabileceğini ve insanlık adına büyük bir yardıma adım atmak isteyen herkesin hastaneye gelip üye olabileceğini sözlerine ekledi.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: