Kan Bağışçılarına Madalya Verilecek

Gaziantep Kızılay Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Gökhan Özboz, her yıl olduğu gibi bu yılda...

Gaziantep Kızılay Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Gökhan Özboz, her yıl olduğu gibi bu yılda 14 Haziran Dünya Kan Bağışçıları Günü'nde 460 kan bağışçısına madalya takdim edeceklerini söyledi.

Dr. Özboz yaptığı açıklamada, her geçen gün kan bağışına olan ilginin arttığını belirterek, vatandaşlara bağışladıkları kanlardan dolayı teşekkür etmek amacıylada her yıl plaket ve madalya töreni düzenlediklerini ifade etti. Bu yıl 460 bağışçıya bronz, gümüş ve altın olmak üzere madalya takdim edeceklerini dile getiren Özboz, "2006 yılından beri Gaziantep ilimizde devamlı ve düzenli kan bağışçısı olan vatandaşlarımıza madalya veriyoruz. 10 bağışın üzerindekilere bronz, 25'in üzerindekilere gümüş ve 35 bağışın üzerindekilere ise altın madalyalarını her yıl tüm dünyada kutlanan 14 Haziran Dünya Kan Bağışçıları Günü'nde törenle takdim edeceğiz. Bu sayede devamı gelen ve madalyaları hak eden vatandaşlarımız aileleriyle beraber bizim misafirimiz oluyor. Bu senede geçen yılki gibi, Gaziantep Ticaret Odası Konferans Salonu'nda bir açılış kokteyliyle beraber madalya törenimizi gerçekleştireceğiz. 14 Haziran'ın Perşembe gününe denk gelmesi ile katılımın az olmayacağını düşünüyoruz. Madalya almaya hak kazanan vatandaşlarımızı 14 Haziran Perşembe günü saat 19.00'da Ticaret Odası'nda düzenleyeceğimiz törene bekliyoruz. Bu yıl yaklaşık 2011 yılına nazaran yüzde 30'luk bir artışla 460 kişiye madalyalarını takdim edeceğiz. Türkiye ikincimize de bu törende 112 kan bağışında bulunduğu için plaket vereceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: