Kan Donduran Cinayetin Zanlıları Tutuklandı

Niğde'de bir tekstil fabrikasında çalışan işitme engelli bir kişiyi parası için keserle öldürdüğü ve yaktığı...

Niğde'de bir tekstil fabrikasında çalışan işitme engelli bir kişiyi parası için keserle öldürdüğü ve yaktığı iddia edilen 2 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olay, Niğde'de Eskisaray mahallesinde ikamet eden ve Niğde Organize Sanayinde bir tekstil fabrikasında çalışan işitme ve duyma engelli İ. Ö.'nün (27) ailesi çocuklarının eve gelmediğini fark ederek 3 gün önce Polis Merkezine kayıp başvurusunda bulunmaları ile ortaya çıktı.

Ailenin yaptığı başvuru sonrasında polis ekipleri, İ.Ö.'nün banka hesabında bulunan 6 bin TL'nin çekildiğini tespit etti. Bunun üzerine derinleşen çalışma neticesinde İ.Ö.'nün cep telefonu kayıtlarını araştıran polis ekipleri, son olarak 24 yaşındaki C.B.'nin arandığını belirledi.

Reklam
Reklam

Yapılan çalışmalar neticesinde İ.Ö.'nün telefon konuşmaları sonrasında C.B. ve 28 yaşındaki C.İ. ile buluşarak Niğde Tepebağları mevkiinde bulunan harabe bir eve gittikleri tespit edildi.

Gözaltına alınan C.B.'nin suçunu itiraf ettiği ve İ.Ö.'yü keserle öldürdüklerini ve yaktıklarını söylediği ileri sürüldü. C.B.'nin ifadesinde bankadan çektikleri 6 bin TL parayı da C.İ. ile paylaştıklarını ve parayla araba almayı düşündüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Yapılan sorgulamaları neticesinde Adliyeye çıkarılan zanlılar, Cumhuriyet Savcısının ifadeleri almasının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilerek tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: