Kan Vermek Için Sıraya Girdiler

Gülay KUYUCU/VAN, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Elite World Van Hotels çalışanları ve yetkilileri bugün kan vermek için sıraya girdi. Ekiplerin gelip

Gülay KUYUCU/VAN, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Elite World Van Hotels çalışanları ve yetkilileri bugün kan vermek için sıraya girdi. Ekiplerin gelip otel içinde kurdukları stantta sıraya giren çalışanların önce bütün kontorelleri yapılarak kan verme işlemi gerçekleştirildi. Kan vermek için sıraya girenler arasında bulunan Elite World Van Hotels Genel Müdürü Gürkan Akbay, kan bağışının mümkün olduğunca yılda 2 kez vermeye çalışacaklarını söyledi.
130 çalışanlarının olduğunu hatırlatan Akbay, "130 çalışanımızın tamamı bu işin gönüllü, Tabii ki durumu uygun olanlar kan verecekler. Sanıyorum bu sayı 100'den aşağı düşmeyecek. Çünkü kanın sadece insanda bulunduğunu ve insan sayesinde kan elde edilebileceğinin bilincindeyiz. İnşallah bu kanlarımızla birilerine fayda sağlarız. Bunu yaptığımız için büyük mutluluk yaşıyoruz" diye konuştu.
Kızılay Van Şube Başkanı Yalçın Özdemir ise, otel çalışanlarına teşekkür ederek, Kızılay Van Şube olarak 6 il ve bütün ilçelerine hizmet veriyoruz. Bu kurum gönüllü kan bağışçılarımızla ayakta kalıyor. Kan öyle birşey ki kaynağı sadece insanda olan birşey. Buradaki insanların güleryüzle sırada olduğunu görüyorum. Bu bizi dahada mutlu ediyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: