Kanal 5, 1 Ağustos'ta Uydu Yayına Başlıyor

Gaziantep'te 18 yıl önce yayın hayatına başlayan Kanal 5 Televizyonu uydu üzerinde yayına başlıyor.

Gaziantep'te 18 yıl önce yayın hayatına başlayan Kanal 5 Televizyonu uydu üzerinde yayına başlıyor.

Kanal 5 Televizyonu'ndan yapılan açıklamada, 1 Ağustos'tan itibaren Kanal 5'in, "Türksat 3A Batı 11592 Yatay Vertical S:R 27500 Fec: 3/4 frekansı" üzerinden uydu yayına başlayacağı bildirildi.

Kanal 5 TV Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Ünal, Gaziantep'i haberlerle, belgesellerle, kültürüyle ve geleneğiyle Türkiye ve Avrupa'ya taşıyacak olmanın mutluluğu yaşadıklarını söyledi.

Ünal, "Amacımız objektif yayıncılığı, eşitliği ve doğruluğu en üst seviyede gözetmek. Yayın temamız bundan önce haber ve bilgilendirme içerikliydi, bundan sonra da böyle devam edecek. Şu an Kilis, Nizip ve Şanlıurfa'nın belirli bir kesimine yayın yapıyoruz. Bu yayınları uyduyla birlikte daha da genişletmiş olacağız. Yeni logomuz ve yeni mekanımızla birlikte ulusal yayıncılık yapan kuruluşlarla yarışır hale gelebileceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Adem Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: