Kanal Elazığ'da sona gelindi

Selmanoğlu, Kanal Elazığ ile sıcak yaz akşamlarına ayrı bir renk katacaklarını söyledi.

Elazığ'ın görünümüne vizyon katacak bir proje olan ve Ataşehir Mahallesi İmam Efendi Bulvarında 13.940 m²'lik geniş bir alanda inşa edilmeye başlanan Kanal Elazığ projesinde sona gelinirken, konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Kanal Elazığ ile sıcak yaz akşamlarına ayrı bir renk katacaklarını söyledi.

Elazığ’ın her geçen gün çehresinin değiştiğini ve bölgesinde kalkınan bir vilayet konumuna geldiğini söyleyen Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, amaçlarının şehre yeni projeler kazandırmak olduğunu belirttiği açıklamasına şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

“Ataşehir Mahallesinde yapımına başladığımız Kanal Elazığ projesi 13.940 m² toplam alandan oluşuyor ve bunun içerisinde 3200 m² gibi büyük bir alanı da yeşil alan olarak inşa ediyoruz. Kanal Elazığ projemizin içerisinde her kesime hitap aktiviteler yer alıyor. Örneğin proje içerisinde su oyunları ile hem gece hem de gündüz olmak üzere yetişkinler eğlenceli dakikalar yaşarken, yerleştireceğimiz oturma bankları ile hemşehrilerimizin bu anın tadını çıkarmaların sağlayacağız. Yine 10 adet pergole, 6 adet ahşaptan süs köprüsü, 5 adet kameriye de kanal Elazığ içerisinde yer alacak. Bazalt, andezit ve taban tuğlası kullanılarak yapılan projede estetik zemin döşemesi, oturma yerleri, kemerli dekoratif aydınlatma ve çevre aydınlatma armatürleri ile etrafında estetik bitki türleriyle bu alan şehrimize farklı bir renk katacak diye düşünüyorum. Çalışmaların son aşamaya geldiği Kanal Elazığ projemiz öyle tahmin ediyorum ki Temmuz ayının ilk haftasında tam anlamıyla halkımıza hizmet vermeye başlayacaktır.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: