Kanal Mahallesi’nde Bin 600 Metrekare Park Yapılıyor

Kepez Belediyesi, Kanal Mahallesi sakinlerinin park isteğini yerine getirdi.Mahallede bin 600 metrekareden oluşan parkın inşası...

Kepez Belediyesi, Kanal Mahallesi sakinlerinin park isteğini yerine getirdi.Mahallede bin 600 metrekareden oluşan parkın inşası başladı.

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün, Başkan Tütüncü döneminde yaptığı 1 milyon 59 bin metrekare yeşil alan miktarını yeni park çalışmaları ile artırdığı bildirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğünün, bu yıl yatırım programına aldığı 60 yeni parkı da plan ve program içerisinde mahallelere kazandırdığı, Kütükçü, Şelale ve Altıayak mahallelerinden sonra Kanal Mahallesi’nde de park yapımına başlandığı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından inşa edilen parkın Halide Edip Caddesi 4675 Sokak’a yapıldığı, sera işgalinin kaldırıldığı bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilen parkta, üzeri kapalı ahşap oturma alanları, çocuk oyun mobilyaları ve açık hava spor aletlerinin yer alacağı kaydedildi. Çeşitli türde çiçek ve ağaçların da dikileceği parkın, yaz döneminde hizmete girmesinin planlandığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz