Kanarya'nın deplasman serisi başlıyor!

Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda rakip sahalarda üst üste 3 maç yapacak Fenerbahçe, deplasman serisinin ilk mücadelesinde bugün Gaziantepspor karşısında galibiyet hedefliyor. Ligin ilk yarısında deplasman maçlarında puan kayıplarıyla kötü bir grafik çizen sarı-lacivertliler, sırasıyla Gaziantepspor, Alanyaspor ve Sivasspor deplasmanlarında ter dkecek.

Ligde ikinci yarıya sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak puan kaybıyla başlayan sarı-lacivertliler, Gaziantepspor önünde 3 puan arayacak.

Reklam
Reklam

ALEX OYNUYOR, AURELIO CEZALI
Fenerbahçe'de sakatlığı düzelen Alex, Gaziantepspor maçında takımdaki yerini alabilecek. Brezilyalı futbolcunun yokluğunda çıktığı ikinci yarının ilk maçında puan yitiren sarı-lacivertliler, Gaziantepspor mücadelesinde bu önemli kozunu kullanabilecek.

Sarı-lacivertli ekipte, sarı kart cezalısı Aurelio ise forma giyemeyecek. Brezilyalı oyuncu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gördüğü sarı kartla bu sezon 4. sarı kartına ulaşmıştı.

GAZİANTEPSPOR: Oğuz, Mehmet, Deumi, Bekir, Metin, Zurita, Özgür, Ekrem, Bülent, Erdal, Ali Cansun,
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Carlos, Deivid, Selçuk, Kemal (Vederson), Uğur, Alex, Semih

STAT: Kamil Ocak
YAYIN: Lig Tv
SAAT: 15.00
HAKEMLER: M.Kamil Abitoğlu, Bahattin Duran, Mustafa Sönmez

SEMİH VE KEZMAN, SARI KART CEZASI SINIRINDA
Fenerbahçe'de, Gaziantespor maçı öncesi Semih ve Kezman, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. 3'er sarı kartları bulunan iki futbolcu, Gaziantepspor karşısında forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda, 20. haftadaki Sivasspor maçında cezalı olacak.

Reklam
Reklam