“kanatlı Hayvanseverler Derneği” İftar Yemeği Verdi

Uzunköprü Kanatlı Hayvansever Koruma Derneği üyelerine iftar yemeği verdi. Iftar yemeğine Uzunköprü Kanatlı...

Uzunköprü Kanatlı Hayvansever Koruma Derneği üyelerine iftar yemeği verdi. Iftar yemeğine Uzunköprü Kanatlı Hayvansever Koruma Derneği Başkanı Cem Ataçkarapınar, Kurtbey Beldesi Belediyesi Başkanı Mübeccel Çalışkan ve derneğe üye olan çok sayıda kanatlı hayvan sever vatandaşlar katıldı.

İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Uzunköprü Kanatlı Hayvansever Koruma Derneği Başkanı Cem Ataçkarapınar ramazan ayının bir parçası olan birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının iftar sofralarında bir kat daha arttığının altını çizerek şöyle konuştu; "Bu akşam sayın Kurtbey Belediye Başkanımız Mübeccel Çalışkan hanımefendinin de bulunduğu iftar yemeğimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ramazan ayı bereket ayıdır. bizler de Uzunköprü Kanatlı Hayvansever Koruma Derneği olarak bu akşam burada iftar soframızda birlik , beraberlik ve dayanışma duyguları içerisinde soframızı paylaşıyoruz. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum " dedi.

Reklam
Reklam

Dernek üyelerinin ramazan'ın adına yakışır bir dayanışma ile organize edip düzenledikleri iftar yemeği sonrası içilen çaylar eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz