Kanatsız Kuşlar 8. yeni bölüm fragmanı izle: Yüzük şok edecek!

ATV'de ekrana gelen Kanatsız Kuşlar dizisinde izleyicileri yeni bölümde neler bekliyor? Seyircilerin beklediği gibi dizinin yeni bölümünde Zeynep ile Onu arasındaki yakınlaşma daha artacak. Tabii bu durum Zeynep'in daha da sıkıştırılmasına yol açacak. Muzaffer; Onur konusunda Zeynep'i sıkıştıracak. İşte Kanatsız Kuşlar yeni bölüm ile ilgili merak ettikleriniz ve Kanatsız Kuşlar 8. yeni bölüm fragmanı...

Kanatsız Kuşlar son bölüm akabinde dizinin yeni bölümden ilk görüntüler çıktı. Kanatsız Kuşlar 8. yeni bölüm fragmanı gösteriyor ki tam da izleyicilerin istediği gibi Zeynep ile Onur arasındaki ilişki daha da derinleşiyor. Tabii bu durum dizide yeni problemlere gebe.

TUBA YAPTI YİNE YAPACAĞINI

Tuba belki de şu an dizinin en sevilmeyen karakteri ki Kanatsız Kuşlar 8. yeni bölümde de şimşekleri üzerine toplayacak. Kanatsız Kuşlar yeni bölümde Tuba, Zeynep ile Onur'un yakınlaşmasını ispiyonlayacak ki bu yüzden Muzaffer Zeynep'i sorgulayacak.

Reklam
Reklam

YÜZÜK ŞOKU

Kanatsız Kuşlar yeni bölümde entrikalarla sarmalanmış ailede büyük bir bomba patlayacak. Yüzük ile ilgili gerçek herkesin önünde ortaya çıkacak. Bakalım bu olay sonrası ailede nasıl değişimler yaşanacak. İşte Kanatsız kuşlar yeni bölüm fragmanı...

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NEFİSE'DEN BÜYÜK FEDAKARLIK

Dizinin yayımlanan son bölümünde Nefise, Tuba'nın hamileliğini öğrenince vicdanı ile çaresizliği arasında sıkıtı kaldı. Nefise'nin villadan gitmesini istemeyen Muzaffer ise ona yeni bir teklifte bulunur. Diğer yandan, Tuba ve Zerrin, Tuba'nın tekrar villaya dönebilmesi için ilginç bir plan yapar. Emel, Onur'la Zeynep'in sevgili olduğunu öğrenir. Kıskançlıktan gözü dönen Emel, Onur ve Zeynep'i ayırmak için hiç beklenmedik biriyle tehlikeli bir işbirliği yapar. Azime ise Zeynep'e, Onur'la ayrı dünyaların insanı olduğunu göstermek için acımasız bir oyun oynar. Nefise ise oğlunu kurtarabilmek için büyük bir fedakârlık yapmak zorunda kalır.