Kanatsız Kuşlar son bölüm izle: 12. bölümde iyi dilekler yerini kötü anılara bıraktı

Kanatsız Kuşlar dizisi son bölümü ile tekrar takipçilerini ekran başına kilitledi. 12. bölümde, iyi dilekler ön planda olsa da Kanatsız Kuşlar yine hüsrana kaldı. Sevilen dizi, saat 20.00'da yayınlandı ve an itibariyle 12. bölümü internetten izlenebilir durumda! İşte Kanatsız Kuşlar dizisinin son bölüm izleme bağlantısı ve 12. bölüm hakkında tüm detaylar...

Kanatsız Kuşlar 12. Bölüm ekranlardan kitlesiyle buluştuktan sonra Kanatsız Kuşlar 13.bölüm fragmanı merakla araştırılıyor. Kanatsız Kuşlar son bölümleri ile her Perşembe saat 22.00’de ATV ekranlarında izleyicisi ile buluştuktan sonra internete yükleniyor. Her bölümü ayrı bir heyecan ve ihtiras barındıran Kanatsız Kuşlar dizisi son bölüm ile. Nefise’nin evlendiği Muzaffer’e çocukları olduğunu ne zaman söyleyeceği konusu izleyiciler tarafından merak edildi.

Kanatsız Kuşlar son bölüm izle

Kanatsız Kuşlar son bölümde Muzaffer'in oğlu Mert'in malikaneye gelişiyle Nefise ve Azime için işler iyice zorlaştı. Muzaffer, Mert'in yeni hayatına ve Nefise'ye alışması için elinden geleni yaptı. Tuba da Mert'i kullanarak Muzaffer ve Nefise'nin arasını açmak için uğraştı. Kanatsız Kuşlar son bölümde, oğul Mert'in malikaneye gelişiyle Nefise ve Azime için işler iyice zorlaşır.

KANATSIZ KUŞLARI SON BÖLÜM İNCELEMESİ

Muzaffer, Mert'in yeni hayatına ve Nefise'ye alışması için elinden geleni yaparken, Tuba da Mert'i kullanarak Muzaffer ve Nefise'nin arasını açmak için uğraşır. Nefise, son bölüm ile oğlu Emre'ye evlendiğini söylemeye çalışırken Emre, herkesi şaşırtacak bir tepki verir. Cemre model olacağını sanarak gittiği bir çekim işinde başını belaya 12. bölümde sokar. Muzaffer, Nefise'ye günler sonra birlikte geçirecekleri ilk geceye özel bir sürpriz hazırlamıştır. Zeynep'in Ahmet'le sözü bozduğunu öğrenen Onur, Zeynep'i kazanmak için harekete geçer.

KANATSIZ KUŞLAR DİZİSİ 13. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun'un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar'da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor.