Kandıra Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı

Kandıra Belediyesi şubat ayı meclis toplantısına SGK borcunun ödenmesi için aralarında cami yerinin de bulunduğu 3 arazinin SGK'ya devredilmesi teklifi

Kandıra Belediyesi şubat ayı meclis toplantısına SGK borcunun ödenmesi için aralarında cami yerinin de bulunduğu 3 arazinin SGK'ya devredilmesi teklifi verildi

SGK'nın, alacaklarına karşılık, Kandıra Belediyesi'nden hizmet binası yapmak amacıyla Kandıra Belediyesi'nden yer talep etmesi dolayısıyla bazı arazilerinin devri toplantının tek gündem maddesini oluşturdu.

Kandıra Belediyesi İmar Müdürlüğü'nce, belediyenin yaklaşık 4,5 milyon liralık SGK borçlarına karşılık, temeli 3 sene önce atılan Sanayi Camisi'nin yerinin de olduğu, belediyeye ait üç arazinin SGK'ya devredilmesi teklif edildi.

Reklam
Reklam

Toplantıda Kandıra'nın AK Partili Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Erkan İşler, camiye ait arazinin satılmasına karşı çıktı.

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan da söz alarak, "Gerekirse SGK'dan rica ederiz, yapacakları idari binanın en alt katını mescid şeklinde düzenler, sanayi esnafı da kullanır. Böylece de sanayi esnafı istediği camiye kavuşmuş olur" dedi.

Toplantıda muhalefet üyeleri de teklife tepki gösterdi.

Tartışmalı geçen meclis toplantısında herhangi bir karara varılamazken, bir sonraki meclis toplantısının 8 Şubat Cuma günü yapılması kararlaştırıldı.

Muhabir: Murat Yıldırım / Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: