Kandıra Belediyesi'nde Sertifika Töreni

Kandıra Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) işbirliğiyle düzenlenen Bilgisayar Sistem Bakım ve Onarım Kursu'na

Kandıra Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) işbirliğiyle düzenlenen Bilgisayar Sistem Bakım ve Onarım Kursu'na katılan 23 belediye çalışanı, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Kandıra Belediyesi'nde gerçekleştirilen törende konuşan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, personelinin başarısıyla gurur duyduklarını belirterek, KO-MEK kursundan aldıkları eğitimin kendilerine yarar sağlayacağını söyledi.

Kan, kamu kurumlarında görev yapan bütün personelin teknolojiyi yakından takip etmesi gerektiğine dikkati çekerek, "Bu düşünceye dayanarak personelimizin KO-MEK kurslarında eğitim almasını sağladık. KO-MEK kursundan aldıkları eğitimin personelim adına yarar sağladığını düşünüyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Kursu başarıyla tamamlayan Kandıra Belediyesi Satın Alma Görevlisi Sinan Muzaç, bilgisayarın sadece dış görüntüsünü değil içindeki parçaları da inceleme fırsatı bulduğunu anlatarak, artık bilgisayarı arızalandığı zaman kimseye muhtaç olmadan tamir edebildiğini ifade etti.

Muhabir: Şahin Oktay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: