Kandıra Meslek Yüksek Okulu’nda Kep Töreni Düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Kandıra Meslek Yüksek Okulu mezuniyet töreni okulun bahçesinde gerçekleşti. Törene katılan öğrenciler...

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Kandıra Meslek Yüksek Okulu mezuniyet töreni okulun bahçesinde gerçekleşti. Törene katılan öğrenciler mezun olmanın gururunu yaşadılar.

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu bu dönem 20. mezunlarını verdi. Okulun bahçesinde gerçekleştirilen görkemli ve renkli geçen kep törenine Kandıra Meslek Yüksek Okul Müdürü Nevin Genç, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arif Demir, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, öğrenciler ve yakınları katıldı.

Kandıra Meslek Yüksek Okul Müdürü Nevin Genç, ailelere hitaben yaptığı konuşma da, “Bu gün çok özel bir gün, bize 2 yıl önce teslim ettiğiniz çocuklarınızı daha eğitimli bir şekilde sizlere teslim etmenin gururunu yaşıyoruz ve bu tablodan çok mutluyuz. Başarılarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum. Burada sizlerle birlikte mezuniyet heyecanını yaşamak muhteşem bir duygu, hepinizi tek tek kutluyorum. Yüksek Okul olarak zaman zaman sektörün önde gelen temsilcileri ile öğrencilerimizi bir araya getirdiğimiz akademik etkinlikler ile şimdiden iş hayatına girmiş mezunlarımızın gururunu taşıyoruz. Kocaeli Üniversitesi bilgiyi üretmeyi ve bilgiyi insanlık hizmetine sunmayı amaç edinmiş çağdaş bir Cumhuriyet kurumudur. Mezunlarımızın ise bu bayrağı daha da ileriye taşıyacaklarına inanıyoruz’’ dedi.

Reklam
Reklam

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, mezun öğrencileri tebrik ederek, “Umarım hayatınızda her zaman bu gün olduğu kadar başarılı olursunuz” diye konuştu.

Mezun olan öğrenciler coşkularını keplerini havaya fırlatarak doyasıya yaşadılar. Keplerini fırlatan öğrencilerin mutluluğu ve heyecanları da görülmeye değerdi. Kandıra Meslek Yüksek Okulunda okul birincisi Ayşenur Sardal, ikinci Merve Büber, üçüncü ise Sümeyye Hacı Salihoğlu oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: