Kandıra Sahillerinde Parke Ve Yol Çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kandıra sahillerinde başlattığı çalışma kapsamında yerleşim alanlarının tüm cadde ve sokaklarına 100 bin bin metrekare parke döşendiği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kandıra sahillerinde başlattığı çalışma kapsamında yerleşim alanlarının tüm cadde ve sokaklarına 100 bin bin metrekare parke döşendiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, çalışmalar kapsamında bazı bölgelerde taş duvar imalatı ve kıyı tahkimatı gibi uygulamaların da gerçekleştirildiği kaydedildi.

Kandıra İlçesi'nde sahil yerleşimleri olan Cebeci, Kefken ve Kerpe'de cadde ve sokaklara döşenen 100 bin metrekare parkeye ilave olarak proje kapsamında 180 bin metrekarelik çalışmanın yapılacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Cebeci'de ise 30 bin metrekare parke ile 2 bin 750 metrelik yol çalışması yapıldı.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Kanatlar köy geçini soğuk asfalt ile kapladı. Yaklaşık 4 km olan geçişte köy mahalleleri birbirine ve Kaynarca yoluna bağlandı.

Toplam 6 metre genişliğinde yapılan yol ile köy ulaşımı daha konforlu hale getirildi.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: