Kandıra'da Okul Yapım Ihalesi Gerçekleştirildi

Kocaeli İl Özel İdaresi tarafından Kandıra'da yaptırılacak 24 derslikli Akçakoca İlköğretim Okulu yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.

Kocaeli İl Özel İdaresi tarafından Kandıra'da yaptırılacak 24 derslikli Akçakoca İlköğretim Okulu yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.

Kocaeli İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamada, yer tesliminden itibaren 220 günde tamamlanacak olan ilköğretim okulunun prefabrik ve eski iki binası yıkılarak, yerine 4 kattan oluşan bin 500 metre kare üzerine 24 derslikli modern bir ilköğretim okulu yapılacağı bildirildi.

Yaklaşık maliyeti 3 milyon 613 bin 794 lira olan ihaleye 11 firmanın katıldığı ifade edilen açıklamada, ihale şartnamesinde okul binasının belirtilen sürede yetiştirilebilmesi için, gerekmesi halinde çift kalıp sistemi veya vardiyalı çalışma gibi tedbirlerin yüklenici tarafından alınması şartı yer aldığı belirtildi.

Reklam
Reklam

İhale sonucunun, ihale komisyonun yapacağı çalışma sonunda açıklanacağı kaydedildi.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: