Kandıra’nın göletlerine 10 bin adet sazan yavrusu bırakıldı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan 2 gölete, 10 bin adet sazan balığı yavrusu bırakıldı.Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “Su Kaynaklarının Balıklandırılması” projesi kapsamında Kocaeli’nin Kandıra ilçesi sınırlarında bulunan Ütük ve Arıklar göleti, toplamda 10 bin adet sazan yavrusu ile buluşturuldu.

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan 2 gölete, 10 bin adet sazan balığı yavrusu bırakıldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “Su Kaynaklarının Balıklandırılması” projesi kapsamında Kocaeli’nin Kandıra ilçesi sınırlarında bulunan Ütük ve Arıklar göleti, toplamda 10 bin adet sazan yavrusu ile buluşturuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, balıklandırma çalışmaları ile başta amatör balıkçılık olmak üzere iç sularda kaynakların sürdürülebilirliğine katkı sağlayacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz