Kanıt: Ateş Üstünde 6. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden beri büyük bir beğeni ile takip edilen Kanıt:Ateş Üstünde dizisinin 6. yeni bölüm fragmanı izleyici karşına çıktı. Polisiye dizi Kanıt:Ateş Üstünde cinayet sahneleri ile 6. bölümde dikkati üzerine çekiyor. Peki gelecek bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Yayınlanan her bölümünde farklı bir hikayi konu edinen Kanıt:Ateş Üstünde 6. bölüm yayınlandı.Çiçeği burnunda dizi nefes kesen sahneleri ile her hafta olduğu gibi bu hafta da ekrana kilitlemeyi başardı. Aksiyon ve maceranın eksik olmadığı dizi Kanıt:Ateş Üstünde yeni bölümünde neler yaşanacak?
-KANIT:ATEŞ ÜSTÜNDE 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

-
Kaan ve Rüzgar'ın yaşamı, Ömer'in gelişinden sonra dönüşü olmayan bir yola girer. Ömer bir yandan Rüzgar'ı kalbinden yakalayacak şeyler yaparken öte taraftan da Kaan'ı çıldırtacak tehlikeli bir oyuna soyunmuştur.

Hayattaki en büyük ve de belki de tek korkusu Rüzgar'ı kaybetmek olan Kaan, önce bocalasa da sonra silkinip gücünü tekrar kazanacak bir hamle yapar. Kaan kendi tarafında Ömer konusuyla uğraşırken Asya ile aralarında çekim de devam etmekte ancak onları yavaşlatan birçok şey yaşanmaktadır.

Bu arada Ömer'in ilgi alanına Asya da girmiştir. Rüzgar'ın gündemindeyse bir yandan kitabının hazırlıkları, diğer taraftan ise sonunda Prof. Dr. Sevil Atasoy ile beraber çalışıyor olmanın heyecanı vardır. Ekibin elindeki olayın eski bir cinayetle benzerliği Sevil Atasoy'u Masumiyet Projesi kapsamındaki bir dosyaya götürmüştür. Sevil Hoca daha hızlı yol alabilmek için Rüzgar'ı yanına asistan olarak alır. Cinayet masası ise kurbanlarını öldürdükten sonra ağızlarının içine akide şekeri bırakan bir katille karşı karşı karşıya kalmıştır.Art arda ölü bulunan yaşlı ve masum insanların katili kimdir? Ekip üyelerinin dikkati, Kaan'la Asya'nın dedektiflik becerisi ve Sevil Hoca'nın bilgisi ile geçmişte yakalanamayan seri katil bu sefer ele geçirilebilinecek midir?