'kanka Polis' Özel Dünya Anaokulu’nda

Ödemiş Özel Dünya Koleji Anaokulu öğrencileri, Kanka Polis ile tanışmanın mutluluğunu yaşadılar. İlçe Emniyet Müdürü...

Ödemiş Özel Dünya Koleji Anaokulu öğrencileri, Kanka Polis ile tanışmanın mutluluğunu yaşadılar. İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin ve Komiser Derviş Dağ ile Toplum Polisi ekibinin ziyaret ettiği minik öğrenciler, hem sevindi hem de polislik hakkında bilgi aldılar.

Kanka Polisi karşılarında gören öğrenciler çok şaşırdılar. Onunla şakalaşıp, oyunlar oynadılar ve çeşitli fotoğraflar çektirdiler.

Öğrencilerin soruları ile karşılaşan polis ablalar da onların güvenlikleri ile ilgili minik bir sunum yaptılar. Emniyet personelinin beraberinde getirdiği çikolata ve renkli balonlar ise minik öğrencileri mutlu etti. Sunumun sonunda polis abi ve ablalarının tekrar okula gelmelerini isteyen öğrenciler polis arabasına binip gezmek istediklerini söylediler.

Reklam
Reklam

Emniyet müdürlüğü ekibi, öğrencilerin bu isteklerini yerine getirmek için uygun bir zamanda tekrar geleceklerini belirterek okuldan ayrıldılar.

Okul Müdürü Fatma Karaceviz, “İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Adil Metin ve ekibinin okulumuza yaptıkları iade-i ziyaretten çok mutlu olduk. Güvenliğimizi sağlayan polislerimizin çocuklarla iç içe olmaları, görevleri hakkında öğrencilerimize bilgi vermeleri ve onlarla iyi bir iletişim kurmaları gerçekten çok güzeldi. Bu ziyaret öğrencilerimize her anlamda olumlu katkı sağlamıştır. Duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: