Kanlı Nigar oyunu 41'nci defa sahnelendi

İstanbul Adım Tiyatrosu, Kanlı Nigar oyununun 41'nci sahnesini, Antalya Manavgat ilçesinde, Manavgat Kapalı Spor Salonu'nda...

İstanbul Adım Tiyatrosu, Kanlı Nigar oyununun 41'nci sahnesini, Antalya Manavgat ilçesinde, Manavgat Kapalı Spor Salonu'nda sahneledi. Sadık Şendil'lerin kaleme aldığı ve Müfit Kayacan'ın yönettiği Kanlı Nigar oyununda, aynı isimle sinemaya aktarılan ve Kemal Sunal'la birlikte rol alan usta oyuncu Sümer Tilmaç'ta yer aldı.

Oyun, bir yangın sırasında evi yanan Nigar karakterinin ev araması ve bulduğu eve, mahalli insanların gelmesiyle ortaya çıkan komik hikayeleri anlatıyor.

Oyunda Perihan Savaş, Soner Arıca, Sümer Tilmaç, Ercüment Balakoğlu, Umut Oğuz, Hilmi Erdem, Müfit Kayacan, Esin Gündoğdu, Ebru Karaman, Yaşar Ayvacı, Ender Gülçiçek ve Delal Külek yer alıyor.

Reklam
Reklam

Ünlü yönetmen Memduh Ün'ün, 1981 yılında çektiği Kanlı Nigar filminde, İstinyeli Deli Eşref rolünü canlandırdığını belirten oyuncu Sümer Tilmaç, 31 yıl önce oynadığı filmde, başrol oyuncularının Kemal Sunal ve Fatma Girik'in olduğunu söyledi. Tilmaç, "31 yıl önce çekilen filmde İstinyeli Deli Eşref rolünü canlandırdım. 31 yıl sonra ise tiyatro oyununda sahne aldığım için çok mutluyum."dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz