Kanser Hastası Çocuklara Doğum Günü Partisi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Girişimcilik ve Liderlik Kulübü'nün sosyal sorumluluk projesi kapsamında, üniversite hastanesinin onkoloji servisinde tedavi gören çocuklar için doğum

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Girişimcilik ve Liderlik Kulübü'nün sosyal sorumluluk projesi kapsamında, üniversite hastanesinin onkoloji servisinde tedavi gören çocuklar için doğum günü partisi düzenledi.

Etkinliğe kulüp danışmanı okutman Lütfiye Güvenç, öğrenciler ve faaliyetlere sponsor olan Kayseri Genç Girişimciler Derneği'nin yönetim kurulu üyeleri Naci Bayram, Murat Duymaz ve Mehmet Kayhan katıldı.

Naci Bayram, yaptığı açıklamada, kulübün yapacağı bütün faaliyetlere dernek olarak her zaman destek vereceklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Proje çerçevesinde kulüp üyeleri, her ay serviste tedavi gören çocukların doğum günlerini kutlayacak.

Muhabir: Esra Gül Aktürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: