Kanser oldu, talihi döndü!

Göğüs kanseri tedavisi gören 40 yaşındaki iki çocuk annesi kadın büyük ikramiyeyi kazandı. İngiltere onu konuşuyor. Çünkü geçen yıl göğüs kanserine yakalanıp ölümle burun buruna gelen 40 yaşındaki iki çocuk annesi Tracy Foster, şimdi bir anda 2.5 milyon sterlinin (yaklaşık 5.65 milyon YTL) sahibi oldu.

Kanser teşhisinin konulduğu geçen yıldan beri tam bir kabus yaşayan, iki ameliyat geçiren ve kemoterapi tedavisi olan Tracy Foster, geçen 30 Temmuz günü yapılan Loto çekilişinin talihlisi oldu.

Eşi tarafından birkaç yıl önce terk edilen, geçen yıl da kanser olduğunu öğrenen Tracy Foster, "Talihim döndü" diyor.

"KÖPEĞİME EN GÜZEL YİYECEĞİ ALDIM"

Biri 20, diğeri 16 yaşındaki iki oğlu sayeninde hayata tutunan Tracy Foster, "Bir ay önce yapılan tahlillerimin sonucunu da yeni aldım. Tahlillerim temiz çıktı. Buna inanamıyorum" diyerek bir anda dünyanın en mutlu kadını olduğunu da itiraf etti. Temizlik malzemeleri satan bir şirketin pazarlamacısı olarak çalışan Tracy Foster, 4, 26, 28, 32, 44, 46 rakamlarını işaretleyerek büyük ikramiyeyi kazandığını öğrenince ilk iş olarak markete gidip köpeği için en iyi yiyeceği almak olduğunu söylüyor. "Çocuklar babalarıyla Florida'da tatildeydiler. Tatillerini yarıda kesmelerini istemedim ve onlara hemen söylemedim. Evden çıkmak istedim. Gidip köpeğime en güzel yiyeceği aldım" diyen Tracy Foster, öncelikle yeni bir eve taşınmak istediğini ama işinden şimdilik ayrılmayacağını söylüyor. En kısa zamanda ise dünya turuna çıkmayı planlıyor.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: