Kanserden ölen polisin cenazesi toprağa verildi

Kırıklareli Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Mehmet Güven (49), yakalandığı kanser hastalığından kurtulamayarak hayatını...

Kırıklareli Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Mehmet Güven (49), yakalandığı kanser hastalığından kurtulamayarak hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan Güven’in cenazesi bugün Trabzon’un Vakfıkebir ilçesine bağlı Rıdvanlı Köyü’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.
Son iki yıldır mide kanseri tedavisi gören ve bir hafta önce rahatsızlanarak Kırklareli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru Güven burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mehmet Güven için Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. Daha sonra Güven'in cenazesi, memleketi Trabzon'un Vakfıkebir ilçesine gönderildi. Güven’ in cenazesi bugün Vakfıkebir Merkez Yeni Cami’de öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Rıdvanlı Köyü’ndeki aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.
Cenazeye; Vakfıkebir Kaymakam Vekili Şenol Turan, Belediye Başkanı Hayri Birinci, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Hatipoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Fırat Teke, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Güven evli ve 2 çocuk babasıydı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz