Kansere Yenik Düşen Ebe Son Yolculuğuna Uğurlandı

 Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan ve iki yıldır kanser tedavisi gören ebe Havva Bağcı (39)

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan ve iki yıldır kanser tedavisi gören ebe Havva Bağcı Taşova'da son yolculuğuna uğurlandı. Samsun'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden iki çocuk annesi Bağcı'nın cenazesi ilçeye getirildi. Merkez Çarşı Camisi'nde cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Bağcı, Doğu Mahallesi Mezarlığına defnedildi. Cenazeye, Bağcı'nın yakınları ile Kaymakam Engin Uysal, Belediye Başkanı Özgür Özdemir, Amasya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. M. Rüştü Ertosun, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Selami Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Atasoy, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: