Kantarkıran: Kapaklı’ya Bağlanmaktan Memnunuz

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'nde Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, İl Genel Meclis Başkan...

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'nde Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, İl Genel Meclis Başkan Vekili Sami İkizler, İl Genel Meclis Üyesi M.Zeki Gürcün, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yılancı, Ahmet Yörük, Erol Özkan, CHP Kapaklı İlçe Sekreteri Adnan Şahin, CHP Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kapaklı Belediye başkanlığına adaylığını açıklayan Veysel Güven Karaağaç Ardahanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde CHP Karaağaç Belde Yönetimi ile bir araya geldiler.

Reklam
Reklam

Gerçekleşen ziyarette konuşan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Karaağaç teşkilatının bünyelerine katılmasıyla birlikte daha da güçlendiklerini söyleyerek “Artık daha da güçlüyüz. Hepimiz Kapaklı teşkilatımıza hoş geldiniz’’ dedi. Seçkin “Karşılıklı atılacak adımlarla daha iyi noktalara geleceğiz. Karaağaç, kapaklı ile daha çok büyüyecek daha iyi yerlere gelecektir. CHP olarak beldemiz ve ilçe teşkilatımızı her gün daha fazla çalışarak daha iyi yerlere getireceğiz.” Açıklamasında bulundu.

Kenan Seçkin, Kapaklı teşkilatında görev yapan isimleri tek tek tanıttı. Ziyarette konuşan CHP Kapaklı İlçe Sekreteri Adnan Şahin “Biz bu toplantıyı daha önce yapmak istiyorduk. Ancak programımızın yoğunluğunun üstüne Grup Başkanvekilimiz Muharrem İnce’nin de gerçekleştirmiş olduğu ziyaret eklenince ziyareti bugün gerçekleştirebildik. Biz burada Karaağaç Belde teşkilatımızın üyeleriyle tanışmaktan onur duyduk.” Şeklinde konuştu.

CHP Karaağaç Belde Başkanı Metin Kantarkıran, Kapaklı teşkilatını Karaağaç’ta görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Karaağaç olarak Kapaklı’ya bağlanmamız hem Kapaklı hem de Karaağaç’ın gelişimi için çok önemli bir adımdır. Kapaklı’ya bağlanmaktan memnunuz.” İfadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

İsimlerin tanıtılmasının ardından karşılıklı iyi niyet temennilerinin paylaşıldığı toplantı basına kapalı şekilde devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz