Kantin Denetçilerine Eğitim

Çanakkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde, okul kantinlerine dair özel hijyen kuralları konusunda eğitim...

Çanakkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde, okul kantinlerine dair özel hijyen kuralları konusunda eğitim verildi.

İl Müdürlüğü toplantı salonunda, gıda ve yem kontrol görevlileri ile Okul Kantinlerine Dair Özel Hijyen Kuralları Yönetmeliği ile ilgili yapılacak eğitimler, Et Tebliği uygulamaları, Un Tebliği ve Ekmek tebliği değişiklikleri, Zehirlenme prosedürü, GGBS uygulamaları ile üç aylık çalışmaların değerlendirildiği bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda 5 Şubat 2013 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren Okul Kantinlerine Dair Özel Hijyen Kuralları Yönetmeliği gereğince kantin çalışanlarına yapılacak olan eğitimin programı yapılarak yürürlüğe giren tebliğler hakkında bilgiler verildi. GGBS (Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi) girişleri, idari yaptırım uygulamaları, Alo Gıda 174 konularında konu uzmanları tarafından eğitim verildi. Gıda ve Yem Şube Müdürlüğünce düzenlenen eğitimlerde, bilgi alışverişi, yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileri ile çalışma raporları gözden geçirilerek, yeni uygulamalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: