Kanuni'nin Tedavisi Için Yaptırılan Tarihi Yapı, Icralık Oldu

Bursa'da Kanuni Sultan Süleyman'ın tedavisi için 456 yıl önce Sadrazam Rüstem Paşa tarafından yaptırılan termal...

Bursa'da Kanuni Sultan Süleyman'ın tedavisi için 456 yıl önce Sadrazam Rüstem Paşa tarafından yaptırılan termal otel ve hamam icradan satışa çıkarıldı.

Kanuni Sultan Süleyman'ın da tedavi olduğu tarihi hamam son yıllarda termal otel ve hamam olarak kullanılan Yeni Kaplıca, ortaklardan birinin borcu yüzünden Bursa 5'inci İcra Müdürlüğü tarafından icra yoluyla satışa çıkarıldı. Toplamda 36 hissedarı bulunan Yeni Kaplıca'da, ortaklarından Tomris E.’nin borcu nedeniyle kendisine ait 10 hisse ihale yolu ile 11 Nisan 2013 tarihinde satışa sunulacak.

Reklam
Reklam

Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerinden olan Yeni Kaplıca, kentteki yaşayanlar ve il dışından gelenlerin uğramadan edemedikleri bir şifa merkezi konumunda.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: