Kanvas Tablo İle Fotoğraflar Hayat Buluyor

Kozcağızlı genç reklamcı hobi olarak başladığı kanvas baskı işini çevresindeki gençlere sevdirmeye çalışırken, itina ile...

Kozcağızlı genç reklamcı hobi olarak başladığı kanvas baskı işini çevresindeki gençlere sevdirmeye çalışırken, itina ile hazırladığı baskılar ile adeta fotoğraflara hayat veriyor.

Son günlerin modası kanvas baskı birçok ilde olduğu gibi Bartın'da ilgi görüyor. Artık profesyonel fotoğrafçıların çektiği fotoğraflar gibi kişilerin çektiği özel günlerine ait fotoğraflar dahi kanvas baskı yapılarak iç mekânları süslüyor. Bartın’ın şirin beldesi Kozcağız’da reklamcı olan aynı zamanda amatör fotoğrafçılık da yapan Göker Giray Gülsoy isimli genç kendi kurduğu atölyesinde itina ile hazırladığı kanvas baskılarla ilgi odağı oluyor. Yıllar önce hobi olarak kendi çektiği fotoğrafları kanvas baskı yaparak başladığını belirten Göker Giray Gülsoy, teknolojinin gelişimine uygun olarak kurduğu atölyesinde birçok işyeri ve mekânın duvarlarını kanvas baskı ile süslüyor.

Reklam
Reklam

Resimlere kanvas baskı ile adeta hayat veren Kozcağızlı esnaf kanvas baskıları büyük bir keyif ile hazırladığını, en büyük keyfi ise çevresindeki gençlere işin püf noktalarını öğrettiğinde aldığını dile getiriyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: