Kapadokya 1.Sinema Günleri devam ediyor

Kapadokya 1.Sinema Günleri Yönetmenliğini Asqhar Farhadi’nin yaptığı A SEPERATION (BİR AYRILIK) filmiyle devam ediyor.

KAPADOKYA 1.SİNEMA GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) tarafından düzenlenen sinema gösterimi etkinliği Yönetmenliğini Asqhar Farhadi’nin yaptığı A SEPERATION (BİR AYRILIK) filmiyle devam ediyor.

Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) Sinema Birimi tarafından düzenlenen sinema gösterimi etkinliği ile her ay farklı ülkelere ait bağımsız sinema filmlerinin gösterimi yapılıyor. Yapılan gösterimler sonunda Kafsid Başkanı Yönetmen Mustafa Karakaya eşliğinde film okuması etkinliği de gerçekleştiriyor.

Reklam
Reklam

Nevşehir Merkez Alibey Camii karşısında bulunan Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) binasında düzenlenen 1.Sinema Günleri etkinlikleri kapsamında Yönetmenliğini Asqhar Farhadi’nin yaptığı A SEPERATION (BİR AYRILIK) isimli filmin gösterimi yapıldı. Film gösterimine 16 Haziran Cumartesi Saat 20:00’de Yönetmenliğini Jafar Panahi’nin yaptığı OFFSIDE filmiyle devam edilecek. Tüm sanatseverlerin davetli olduğu film gösterimlerini sinemaseverler ücretsiz olarak seyredebilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: