Kapadokya çizgi filmi yayınlandı

Nevşehir İncekara Bilim Sanat merkezi tarafından hazırlaran 100 yıl sonra Kapadokya-Hayalim Canlandı çizgi filmi yayınlandı.

Nevşehir İncekara Bilim Sanat merkezi tarafından hazırlaran 100 yıl sonra Kapadokya-Hayalim Canlandı çizgi filmi yayınlandı.

Nevşehir İncekara Bilim Sanat merkezi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından cut-out yöntem ile hazırlanan ve stop motion tekniği ile çekilen çizgi film yayınlandı.Çizgi filmi youtube üzerinden www.youtube.com/watch linkinden izleyebilirsiniz.

Proje danışmanlığını ve Yönetmenliğini Nevşehirli Yönetmen Mustafa Karakaya’nın yaptığı çizgi filmde bir çocuğun 100 yıl sonra uzaylıların Kapadokya’yı istila etmeye çalıştıklarını ve Kapadokya’nın uzaylıların istilasından nasıl kurtulduğunu anlatıyor.

Reklam
Reklam

100 yıl sonra Kapadokya- Hayallerim Canlandı projesinin ekibi şu şekilde;

Proje yürütücüleri Gülüzar Ergin,Ahmet Emre Ergin, Destek Öğretmenler Egemen Leman Şahiner, Yönetmen-Proje Danışmanı Mustafa Karakaya, Storyboard Muhammed Aytekin, Oyuncular Yağmur Açıkyörük, Ali Fuat Karaaslan, Ayşe Açıkyörük,Ali Açıkyörük ve Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: