Kapadokya Kültür Ve Sanat Merkezinde Ücretsiz Tiyatro

İstanbul Düşkapanı Sanat Merkezi Tiyatro Topluluğu, Evren Ersan’ın yazıp yönettiği “Deli Saçması” isimli oyunu 22...

İstanbul Düşkapanı Sanat Merkezi Tiyatro Topluluğu, Evren Ersan’ın yazıp yönettiği “Deli Saçması” isimli oyunu 22 Aralık Cumartesi günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahneleyecek.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği kültürel etkinlikler kapsamında, İstanbul Düşkapanı Sanat Merkezi Tiyatro Topluluğu, Evren Ersan’ın yazıp yönettiği “Deli Saçması” isimli oyunu sergileyecek.

22 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek Deli Saçması isimli oyun, Akıl Hastanesinde meçhul bir ölüm ve sonrasında bu ölümün soruşturulması için görevlendirilen dedektifin başından geçenleri konu ediniyor.

Reklam
Reklam

Vatandaşların da ücretsiz olarak izleyebileceği oyunda başlıca rolleri, Evren Ersan, Mustafa Özcan, Nilay Coşkun, Emre Aykaç, Nurgül Canbek, Banu Atik,Ahmet Koçak,Hakan Ünal, Muhammed Koçak ve Banu Kabataş paylaşıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: