Kapadokya’yı Balonla Tanıştıran ABD'li Bombard, Yeniden Göreme’de

ABD’li balon şirketi yöneticisi ve aynı zamanda Kapadokya bölgesine balonu ilk getiren Buddy Bombard, uzun...

ABD’li balon şirketi yöneticisi ve aynı zamanda Kapadokya bölgesine balonu ilk getiren Buddy Bombard, uzun yıllar çalıştığı Nevşehir'e bağlı Göreme beldesine ziyaret amacıyla tekrar geldi.
Göreme’ye gelişinde Belediye Başkanı Nuri Cingil’i de makamında ziyaret eden Bombard, öncülük ettiği sektörün Kapadokya bölgesinin vazgeçilmezi haline geldiğini söyledi.
Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ile Kapadokya turizmi üzerinde konuşan Bombard, balonculuk işine yine ABD’de devam ettiğini söyledi. Kapadokya bölgesinin dünyada en iyi ve en uzun balon uçuşu yapılabilecek bir bölge olduğunun altını çizen Bombard, “Kapadokya bölgesinde balon sektörüne hizmet vermiş olmaktan çok mutluyum” dedi.
Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ise Buddy Bombard’a ziyareti için teşekkür etti. Cingil sıcak hava balonculuğunun Kapadokya turizminin dinamiklerinin başında geldiğini ve adeta turizme daha da büyüttüğünü söyledi.
Bombard’a Kapadokya turizmine yaptığı çalışmalar için teşekkür eden Cingil, Kapadokya’nın kapılarının bu tür müteşebbislere her zaman açık olduğunu söyledi.
Başkan Cingil konuk misafir Bombard’a Göreme’yi tanıtıcı hediyeler verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: