Kapadokya'yı kuş bakışı izliyorlar

Kapadokya’da,turistler Bölgenin eşsiz vadilerini ve peribacalarını seyir tepelerinden kuşbakışı izleme imkanı buluyor

Türkiye’nin peribacaları ile ünlü önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da, Nevşehir’in Avanos ilçesindeki peribacalarının yoğun olduğu Zelve ve Paşabağı ören yerindeki seyir tepeleri yerli yabancı turistlerin akınına uğruyor.

Nevşehir Valiliği ve Avanos Kaymakamlığı tarafından projelendirilen ve Nevşehir Valiliği tarafından ihale edilen Zelve Ören Yeri Çevre Düzenleme Projesi çerçevesinde yapılan seyir tepelerinden yerli ve yabancı turistler hem Kapadokya’nın eşsiz vadilerini, hem de peribacaları kuşbakışı izleme imkanı buluyor.Kapadokya bölgesinde turizmine katkı sağlamaya başlayan seyir tepeleri, fotoğraf meraklısı turistler için de önemli mekanlar arasında yer alıyor.Turistlerin ilgisi nedeniyle Kapadokya’ya tur düzenleyen seyahat acentelerinin son zamanlarda programlarına, yol haritalarına, seyir tepelerini de dahil ediyor. Seyir tepelerinin düzenlendiği Zelve Ören Yeri Çevre Düzenleme Projesine Nevşehir Valiliği tarafından devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz